Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

Вівторок, 24 липня 2012, 17:40

Міський голова Львова Андрій Садовий закликав не політизувати питання "Ензиму"

Міський голова Львова Андрій Садовий закликав не політизувати ситуацію довкола ПрАТ "Ензим". Про це він повідомив сьогодні, 24 липня, на брифінгу.

«Деякі політичні сили намагаються використовувати це питання, а мешканці Львова хочуть та мають право дихати свіжим повітрям», - заявив мер.

Також Андрій Садовий мав сьогодні зустріч із представниками трудового колективу ПрАТ "Ензим".

«Я попросив їх діяти виключно в межах закону. У Водоканалу і "Ензиму" свої стосунки, котрі вони повинні будувати згідно із чинним законодавством. Відповідні листи і претензії "Ензим" отримував, але колектив "Ензиму" переконаний, що жодного відношення до запаху їх підприємство не має» , - зауважив міський голова.

При цьому, варто додати, що Садовий уникає даної теми і приймає позицію нейтралітету стосовно цього питання, хоча раніше активно виступав за те, що саме підприємство є винуватцем смороду в місті.

Нагадаємо, що завтра Львівводоканал перекриє прийом стоків від «Ензиму», якщо вони не встановлять очисні споруди на підприємстві.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.