Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Яворівський полігон

П'ятниця, 6 травня 2016, 14:53

Причину смерті бійця на Яворівському полігоні розслідуватиме військова прокуратура

Яворівський полігон

Вчора через розрив гранати на Яворівському полігоні помер Володимир Гнатишин, військова прокуратура розпочала розслідування.

Сьогодні на брифінгу у військовій прокуратурі Львівського гарнізону Західного регіону України заступник військового прокурора Львівського гарнізону Віктор Петреченко наголосив, що відбудеться розслідування обставин порушення правил поводження зі зброєю в одній з військових частин Львівщини, яке призвело до загибелі одного і поранення двох військовослужбовців.

Зазначимо, вчора на Яворівському полігоні під час стрільби з автоматичного гранатомета, одна з гранат вибухнула. У результаті загинув військовослужбовець, ще двоє потрапили до лікарні.

Як повідомляється на сторінці спільноти Варта-1 у Фейбуці, помер Володимир Гнатишин, уродженець села Убині Львівської області.

"Володимир захищав Україну рік в зоні проведення антитерорестичної операції і не дожив до демобілізації буквально декілька тижнів", – йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.