Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

аеропорт «Львів»

ДФС

П'ятниця, 6 травня 2016, 17:40

У аеропорті «Львів» удосконалили митний контроль

аеропорт «Львів»

У аеропорті «Львів» визначили основні напрями покращання надійності та зручності митного контролю пасажирів.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДФС у Львівській області.

У рамках наради начальника Львівської митниці Левка Прокіпчука з керівництвом ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Данила Галицького, було вирішено створити сервісно-інформаційні умови для подорожніх.

Окрім цього: покращити митне оформлення членів екіпажу і пасажирів; посилити взаємодію під час контролю пасажирів та ручної поклажі працівниками митниці та авіапідприємства.

Зокрема  для швидкості та надійності митного контролю працівники контрольних служб обмінюватимуться інформацією про пасажирів, які перевозяться.

Також для зручності та допомоги пасажирам, багаж яких не прибув в аеропорт призначення, з метою надання інформації у залі «приліт» облаштують стійку «Розшук багажу».

Окрім того, оновлять інформаційні стенди, розмітки «зелений», «червоний» коридори в приміщеннях на приліт та відліт та забезпечать зал «Приліт»  необхідною кількістю платформних візків для перевезення багажу пасажирів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.