Порядок на Пагорбі Слави і Марсовому полі охороняли 2500 львівських поліцейських

Понеділок, 9 травня 2016, 14:24

Сьогодні на Пагорб Слави та Марсове поле прийшли ветерани, щоби вшанувати пам'ять воїнів Другої Світової. 

Про це сьогодні повідомив начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області Дмитро Загарія, передає кореспондент Варіантів.

«Сьогодні на час проведення всіх заходів залучено 2500 особового складу. Також ми маємо певні резерви, аби оперативно відреагувати на звернення й повідомлення громадян щодо можливих порушень правопорядку», – розповів Дмитро Загарія.

Щоб забезпечити повний порядок, поліцейські при вході перевіряли особисті речі львів'ян. Вони, в свою чергу, поставились до цього з розумінням.

«На теперішній час все пройшло спокійно, провокації не допущено. Інформація, яку поширювали напередодні про можливі провокації у Львові, не підтвердилась. Всі заходи відбулися тихо, спокійно, без порушення громадського порядку», – додав Дмитро Загарія.

Під час покладання квітів ветеранськими організацій на Пагорбі Слави був також начальник Управління Служби безпеки України у Львівській області Віктор Андрейчук.

Зазначимо, на Пагорбі Слави сьогодні все-таки відбувся невеликий інцидент.

Львів'янину Миколі 1948 року народження не сподобалось, що більшість людей розмовляла російською мовою, адже Крим окупований Росією, а на Сході України ведуться бойові дії.

Зі свого боку, ветерани відповіли, що в зоні АТО зараз воюють і російськомовні хлопці. Через кілька хвилин прибули поліцейські, які залагодили конфлікт. 

Мітки: 9 травня, андрейчук віктор, відео, Віктор Андрейчук, Дмитро Загарія, Марсове поле, Національна поліція у Львівській області, Пагорб слави