Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Кавецький

ps-zahid.info

Вівторок, 10 травня 2016, 14:00

Керівник Держгеокадастру Львівщини Кавецький їздить на Toyota Camry

Андрій Кавецький

У 2015 році керівник управління Держгеокадастру Львівщини Андрій Кавецький задекларував заробітну плату, рахунок у банку та авто.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій на сайті Головного управління Держгеокадастру у Львівській області.

Минулого року Андрій Кавецький задекларував 66 189 грн заробітної плати та 2 396 грн матеріальної допомоги, ще 193 грн становили призи та дарунки. Члени його сім'ї заробили 3 603 грн.

Власної нерухомості керівник Держгеокадастру, як і його сім'я, не має, натомість він подав у декларації за 2015 рік авто Toyota Camry 2006 року випуску.

На рахунку у банку Кавецький тримає 24 290 грн, на 5 895 грн він застрахувався, а також має погасити позику у 104 грн иа проценти до неї – 10 грн.

Члени його сім'ї обходяться без власного авто, рахунків у банках та фінансових зобов'язань.

Зазначимо, у 2011 році працював інженером Львівського міського виробничого відділу державного підприємства ЛРФ «Центр державного земельного кадастру», а з листопада 2011 року до березня 2015 року став начальником цього підприємства.

У квітні 2015 року розпочав працювати у Головному управлінні Держгеокадастру у Львівській області та став держслужбовцем.

Нагадаємо, Андрій Кавецький переміг у конкурсі на посаду начальника Держгеокадастру Львівщини у серпні 2015 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.