Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Вітання для Савченко

Середа, 11 травня 2016, 14:39

Львів’яни вітають Савченко з Днем народження

Вітання для Савченко

Сьогодні львівська «Батьківщина» до 35-річчя української льотчиці організувала акцію «Привітай Надію Савченко з Днем народження».

Про це повідомив кореспондент Варіантів із місця події.

«Ми сьогодні вирішили привітати Надію Савченко з її 35-літтям. Дуже прикро, що вже другий свій День народження вона відзначає у російській тюрмі. Тож ми запрошуємо всіх львів’ян та гостей міста привітати Надію з уродинами і висловити свої найщиріші побажання»,  – розповів керівник Львівської обласної організації ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк.

Відтак на проспекті Шевченка облаштували спеціальний намет, підійшовши до якого, кожен отримає вітальну листівку і зможе написати власне привітання для Надії Савченко.

«Ми дуже чекаємо на Надію Савченко. Сьогоднішня акція є символічною також тому, що в російських тюрмах зараз перебуває багато інших українських патріотів. Ми хочемо привернути до цього увагу суспільства, а також закликати владу зробити все належне, аби ці люди якнайшвидше повернулися в Україну», – додав Михайло Цимбалюк.

За його словами, звільнення Савченко затягується, оскільки російська влада хоче виторгувати найбільшу ціну за її обмін.

Самі ж львів’яни охоче підтримали таку акцію, писали щирі слова привітань, розвішували червоні серця з побажаннями на дерева.

«В першу чергу, я побажала Надії мужності та сили фізичної. А її мамі подякувала за те, що вона народила такого патріота своєї країни, гідну, мудру людину. Ми всі дуже чекаємо на її повернення додому.  І я молюся за неї», – розказала львів’янка Марія.

«Я побажав Надії Савченко здоров’я, адже її подвиг є не тільки прикладом для старшого покоління, а й для молоді. Ми її дуже любимо і шануємо, тож я зичив їй швидкого повернення додому», – поділився львів’янин Богдан.

Власноруч підписати відкритку Надії Савченко можна до 17:00 год. Опісля львівська «Батьківщина» передасть усі листівки матері льотчиці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.