Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Екологія

poltava.pl.ua

Середа, 25 липня 2012, 11:36

Більше третини мисливських угідь Львівщини залишилися без охорони від браконьєрства

Понад третина території мисливських угідь Львівщини залишилася без господаря та  належної охорони від браконьєрства, на цих територіях не проводять регулювання чисельності хижих та шкідливих для мисливського господарства звірів та птахів, без уваги залишено види фауни, які занесені до Червоної Книги України і потребують особливої охорони. Про це повідомляє прес-служба Львівської облради.

 

26 мисливських господарств втратили право на користування мисливськими угіддями ще у лютому 2012 року. Обласне Управління лісового та мисливського господарства також не забезпечує охорону територій вивільнених мисливських угідь – тобто угідь, які відійшли до державного мисливського резерву, як це передбачено ст. 1 Закону України «Про мисливське господарство та полювання».

«Законодавство, яке регулює користування мисливськими угіддями, за останній час зазнало змін. Однак Управління лісового та мисливського господарства Львівщини вчасно не надало користувачам мисливських угідь необхідної методичної та практичної інформації з цього питання», –   зазначено у повідомленні.

Нагадаємо, що за кілька тижнів розпочинається сезон полювання на пернату дичину і без належної організації та контролю полювання може перетворитися на браконьєрство.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.