Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

останній дзвоник

nslovo.com

Четвер, 12 травня 2016, 15:51

Підготовка школяра до останнього дзвоника обійдеться у 150 гривень

останній дзвоник

На Львівщині цього року для того, щоб підготувати дитину до останнього дзвоника, потрібно від 150 грн.

Про це повідомляють аналітики OLX.

Проаналізувавши ціни на товари, представлені на онлайн-ресурсі приватних оголошень OLX.ua на Львівщині, аналітики сайту з'ясували скільки коштує підготовка до останнього дзвоника у області.

Відтак, за даними OLX, щоб зібрати на свято учнів молодших класів, батькам доведеться викласти від 315 до 505 грн, кінцева сума залежатиме від стану речей. Такий набір включає в себе найнеобхідніше: костюм або шкільну форму, сорочку для хлопчика, блузку для дівчинки, туфлі, краватку для хлопчика та банти для дівчинки.

 Найважливіша та найдорожча покупка для батьків – шкільна форма.

Залежно від стану та матеріалу, ціна за костюм для хлопчиків молодшого віку – від 167 грн. Для першачка віком 5-7 років можна знайти вживану сорочку за 25 грн, тоді як нова шкільна сорочка вартуватиме 75 грн. Також можна знайти вживану вишиванку від 80 грн або обрати нову – за 95 грн від українського виробника.

Шкільна форма для дівчинки молодших класів вартуватиме від 300 грн за абсолютно новий комплект та від 100 грн за вживані спідницю та піджак. Також користувачі онлайн-ресурсу пропонують вживані вишиванки за 50 грн і абсолютно нові від 70 грн.

Ціни на взуття – близько 40 грн за вживані та вдвічі більше – 70-100 грн за нові. Вартість залежатиме від матеріалу та стану взуття.

Вживаний класичний чоловічий костюм може коштувати удвічі дешевше (всього 50 грн) за новий (100 грн). Нову чоловічу сорочку можна придбати за 30 грн, а вживану – від 10 грн. Вишиванки коштують 150 грн за вживані та 200 грн за нові. 

Вживане вбрання для дівчат-випускниць вартуватиме 150 грн, а нове – 300 грн. За вишиванку батькам доведеться викласти 150 грн за вживану та від 190 грн за нову.

Відтак, набір до останнього дзвоника для першачків обійдеться мінімум у 285 грн за вживаний варіант та у 332 грн – за нові речі, а для того, щоб підготувати до останнього дзвоника випускницю, знадобиться 330 грн за нове вбрання і 240 грн за вживані речі. Одягнути випускника можна за 110 грн (вживаний одяг) та 370 грн (новий).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.