Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Спортивна акція у Винниках

Понеділок, 16 травня 2016, 14:37

У Винниках діти вчились не дякувати хабарем

Спортивна акція у Винниках

Місцеві школярі молодших класів взяли участь у спортивній акції "Я не дякую хабарем".

Сьогодні у поблизу винниківського парку "Вайнберг" відбулась дитяча спортивна естафета з метою боротьби проти побутового хабарництва.

Участь в забігах взяло сто двадцять місцевих школярів. Відкрив естафету міський голова Винників Володимир Квурт.

За словами співорганізатора акції, співзасновника громадської благодійної організації "Спорт заради майбутнього" Романа Жоріна, той, хто займається спортом легше сприймає інформацію. І через заняття спортом дітям обережно можна дати розуміння, що з корупцією не можна миритися.

Діти пробігли нескладні естафетні  забіги  із  перешкодами  згідно з  рекомендаціями  KIDS’  ATHTETICS IAAF  (Міжнародна  асоціація  легкоатлетичних  федерацій), що спеціально розроблено з метою виховання патріотичної громадянської свідомості та здорового способу життя. Акцію було проведено в рамках програми "Діти заради миру".

Організаторами акції є Благодійний фонд "Спорт заради Миру", ГО "Інститут масової інформації" за підтримки Міжнародного фонду "Відродження" та Львівської обласної державної адміністрації.

Під час акції волонтери проекту поширили інформаційні матеріали проекту "Я не дякую хабарем" (листівки, футболки та браслетами із слоганами проекту).

Довідково:

Програма "Діти заради миру" є  соціальним проектом та реалізується Благодійним фондом "Спорт заради Миру" у співпраці з Міністерством молоді та спорту України, Міністерством освіти та науки України.

Проект "Я не дякую хабарем" створений для громадської підтримки тих категорій громадян, що відмовляються підтримувати традиційну (побутову) корупцію у Львівській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.