Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул. Франка

city-adm.lviv.ua

Понеділок, 16 травня 2016, 16:50

У Львові відкриють для транспорту частину вулиці Франка

вул. Франка

До кінця червня для проїзду планують відкрити ділянку вул. Франка вздовж трамвайного маршруту №4 до вул. Стрийської.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За словами директора ЛКП «Львівавтодор»Олега Берези у рамках будівництва трамвайної лінії на Сихів тривають масштабні роботи на ділянці вул. Франка вздовж трамвайного маршруту №4 до вул. Стрийської: тут реконструюють дорожнє покриття з заміною інженерних мереж та трамвайної колії.

«Минулого року ми пришли до висновку, що колія вздовж вул. Свєнціцького та вул. І.Франка є неналежної якості. Зважаючи, що ми вже створили тимчасові незручності у зв’язку з будівництвом колії на Сихів, адже перекрита вул. Стуса, пр. Червоної Калини частково, то було прийнято рішення провести роботи і на цій ділянці. Провели тендер по українських процедурах, виграла компанія «Онур». Роботи розпочали ще в минулому році. Зараз на ділянці від кінцевої четвірки і до консульства Польщі рух транспорту уже відкрито. Роботи продовжуємо на решті ділянки», – наголосив Олег Береза.

Зазначимо, роботи, за винятком реконструкції перехрестя вул. І.Франка – Стрийської, заплановано завершити до кінця червня цього року. Вартість робіт – 36 377,720 тис грн з міського бюджету.

Як розповів головний інженер компанії «Онур» Віктор Онищук, на вул. Мушака до вул. І.Франка виконано заміну водопроводу, а перехрестя вулиць Снопківська – І.Франка має бути відкрите найближчим часом, щоб розвантажити рух транспорту.

«Орієнтовно всередині червня буде закрито перехрестя вул. Стрийська – І.Франка. Об’єм робіт там невеликий», –  заявив Віктор Онищук.

Нагадаємо, роботи виконують у рамках будівництва трамвайної лінії на Сихів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.