Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Європарламент

ukraineunderattack.org

Понеділок, 16 травня 2016, 17:10

Депутати Європарламенту інспектуватимуть Львівщину

Європарламент

16-19 травня Україну відвідає місія Європарламенту для ознайомлення із ситуацією з використанням фінансової допомоги Євросоюзу.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

"16-19 травня Україну відвідає делегація з чотирьох депутатів Європарламенту. Вони здійснять ознайомчу місію щодо фінансової допомоги ЄС, яка надається Україні з часів Майдану для підтримки процесу стабілізації реформ", – зазначили у представництві ЄС в Києві. 

Відтак, члени комітету Європарламенту із бюджетного контролю проконтролюють на місці, яким чином використовується фінансова допомога. Спочатку депутати відвідають Львівщину, де промоніторять проекти, що фінансуються ЄС, а також транскордонну співпрацю з Євросоюзом.

"Також вони прагнуть дізнатися, як Україна бореться проти корупції і чи впливає вона на фінанси ЄС", – заявили в представництві ЄС.

Друга частина візиту відбудеться в Києві.

Нагадаємо, у 2015 році Євросоюз виділив Україні 600 млн євро із запланованих 1,8 млрд євро кредиту на підтримку економіки країни. Також Україна має отримати ще 1,2 млн євро на впровадження системи поводження з відходами електронного обладнання.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.