Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Сихів

Четвер, 19 травня 2016, 16:33

Начальник відділу освіти Сихівського району отримав догану

Сихів

Львівська міська рада оголосила догани начальнику відділу освіти Сихівського району та директору авторської школи «Тривіта».

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, начальник відділу освіти Сихівського району отримав догану через неузгодженість дій щодо реорганізації навчальних закладів, непроінформованість трудових колективів закладів та батьківської громади про можливі зміни, відсутність зустрічей.

Йдеться про подані в управління освіти пропозиції щодо об’єднання діяльності авторської школи «Тривіта» та школи №72. За результатами цієї пропозиції від відділу освіти Сихівського району управління освіти підготувало проект ухвали. Це викликало несприйняття колективів шкіл, батьків та учнів.

Також оголошено догану за відсутність інформування батьків про надходження та використання благодійних коштів та невиконання наказу управління освіти «Про благодійні внески» директору авторської школи «Тривіта». 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.