Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

будівництво

Середа, 25 травня 2016, 17:55

Львівська облрада оприлюднила інформацію про забудови

будівництво

Мешканці Львівщини відтепер можуть ознайомитися з інформацією про об’єкти будівництва, що здійснюється за кошти обласного бюджету.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Зокрема, на сайті інформацією про об’єкти будівництва можна отримати у рубриці "Візуалізація".

Як йдеться у повідомленні, тут можна не лише побачити загальний тренд розміщення об’єктів в межах області, кошторисну вартість робіт, бюджетні призначення, а й по об’єктах, котрі фінансуються за кошти бюджету розвитку, але й реальний стан будівель до початку будівельно-монтажних робіт, а в кінці року – результати.

Окрім того, вже сьогодні можна переглянути інформацію про мікропроекти місцевого розвитку, перелік доріг, які ремонтуватимуться у 2016 році, об’єкти соціальної інфраструктури, які фінансуються з бюджету розвитку обласного бюджету.

Також у планах на майбутнє – візуалізація інших напрямків спрямувань бюджетних коштів, зокрема на спортивні майданчики, газифікацію, екологію.

Нагадаємо, відтепер дізнатися інформацію про переможців обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку на 2016 рік відтепер можна на інтерактивній карті.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.