Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

велопробіг

ilikenews.com

Четвер, 26 травня 2016, 16:50

У Львові збиратимуть кошти для дитячого гематологічного відділення

велопробіг

29 травня у Львові відбудеться благодійної акція з велопробігу «Кручу педалі, щоб вони жили», на якій збиратимуть кошти на обладнання для дитячого гематологічного відділення.

Про це повідомляється на сторінці акції «Кручу педалі, щоб вони жили»у Фейсбуці.

Ініціатором акції став співак та волонтер Арсен Мірзоян, а надихнула його на цю ідею львів’янка Олена Заблоцька, яка виграла лот – прогулянку на велосипедах з артистом.

«Коли я дізнався, що фонд «Запорука», волонтером якого я є, отримав прохання від львівської гематологіі про придбання п'яти інфузоматів, я не міг не відгукнутися. Хочу запровадити таку традицію щорічно. Звертаюсь до всіх, хто може сприяти щодо організаціі і втілення заходу і дякую тим, хто вже приєднався», – заявив Арсен Мірзоян.

За зібрані кошти планують придбати інфузомати (спеціальне обладнання, яке з високою точністю може вводити медичні препарати пацієнтам), які дозволять рятувати дітей-пацієнтів гематологічного відділення Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру Львова.

Відтак, керівник компанії veliki.ua у Львові Володимир Лиховид розробив маршрут: Проспект Свободи – проспект Чорновола – вул. Липинського – вул. Б. Хмельницького – вул. Грінченка – вул. Гетьмана Мазепи – вул. Замарстинівська – вул. Варшавська – просп. Чорновола – просп. Свободи – пл. Галицька – вул. Князя Романа – вул. Івана Франка – вул. Зелена – вул. Шота Руставеллі – вул. Зарицьких – парк культури і відпочинку ім. Богдана Хмельницького.  

Триватиме велопробіг з 12.00 до 14.00 год, а зареєструватися можна о 11:00 год біля Оперного театру. На старті кожен отримає майку учасника велозаїзду.

Участь у велопробігу – 100 гривень, усі кошти будуть передані у благодійний фонд «Запорука» для купівлі інфузоматів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.