Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вечірня школа №17

google.com.ua

Четвер, 26 травня 2016, 17:48

З п'яти вечірніх шкіл у Львові залишаться лише дві

вечірня школа №17

Львівські депутати вирішили реорганізувати три вечірні школи у місті.

Сьогодні на сесії Львівської міської ради було прийнято рішення про реорганізацію вечірніх шкіл. Цю ухвалу підтримали 42 депутати.

Зокрема, вечірню середню загальноосвітню школу № 22, засновану на комунальній формі власності, реорганізують способом приєднання її до середньої загальноосвітньої школи №84 імені Блаженної Йосафати Гордашевської.

Вечірню середню загальноосвітню школу №17, засновану на комунальній формі власності, реорганізують способом приєднання її до загальноосвітньої середньої школи I-III ступенів № 55.

Вечірню середню загальноосвітню школу №28, засновану на комунальній формі власності, способом приєднання її до загальноосвітньої середньої школи I-III ступенів № 87.

Відтак, у місті залишатимуться дві вечірні школи: №12 на вул. Личаківській, 148 та №19 на вул. Шевченка, 156.

Зазначимо, це рішення було прийнято після розгляду звернень відділів освіти Сихівського, Франківського та Галицького району з метою оптимізації мережі навчальних закладів міста у 2016-2017 навчальному році.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.