Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Анатолій Дейнека

Четвер, 26 травня 2016, 18:23

Дейнека погрожує звільнити працівників лісгоспів Львівщини

Анатолій Дейнека

За контрабанду лісу керівників держлісгоспів звільнятимуть з роботи.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як наголосив начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолій Дейнека, 25 травня відбулась робоча нарада щодо ситуації, яка склалася зі затримкою вагонів з лісоматеріалами на залізничних станціях.

"Під час наради ми попередили керівників лісогосподарських підприємств щодо неухильного дотримання вимог Закону України, які стосуються підприємницької діяльності, пов’язаної з реалізацією та експортом лісоматеріалів", – зазначив Анатолій Дейнека.

За його словами, у разі виявлення порушень закону правоохоронними та митними органами ДФС до директорів держлісгоспів будуть вживатися суворі міри дисциплінарного впливу аж до звільнення зі займаної посади.

Нагадаємо, нещодавно за результатами перевірки у Буському лісництві було виявлено чисенні зловживання, відтак у Львівській ОДА створили Раду лісового сектору у Львівській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.