Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

дитячі майданчики

Четвер, 26 травня 2016, 18:34

У Львові заборонили забудовувати дитячі майданчики

дитячі майданчики

Львівські депутати проголосували за введення мораторію на будівництво на території усіх дитячих та спортивних майданчиках міста.

Сьогодні на сесії Львівської міської ради депутати проголосували за введення мораторію на зміну цільового призначення земельних ділянок, на яких розміщені дитячі та спортивні ігрові майданчики. Це рішення підтримали 49 львівських обранців.

Відтак, будівництво на території усіх дитячих та спортивних майданчиках міста, а також зміна зонування цих ділянок, заборонено з метою недопущення забудови цих територій.

Під заборону на будівництво підпадають землі усі зареєстровані дитячі та спортивні майданчики міста, а також ті майданчики, які встановлені за кошти міського бюджету та є на балансі комунальних підприємств, установ, закладів та організацій.

Нагадаємо, з бюджету розвитку Львова на 2016 рік виділено 31 млн грн на розвиток Сихівського району: з цієї суми 250 тис грн буде використано на капітальний ремонт дитячих майданчиків у районі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.