Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ходорів

П'ятниця, 27 травня 2016, 11:10

40 озер Львівщині визнали придатними для купання

Ходорів

З 1 червня у Львівській області офіційно розпочинається купальний сезон.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

За словами керівника департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА Олександра Харчука, протягом березня – травня 2016 року було визначено місця масового відпочинку на воді, перелік яких затвердила обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

Загалом – 40 водойм, з них 27 пляжів.

Наразі у області вже проведено водолазне обстеження дна 21 пляжу та одного пункту прокату плавзасобів, підготовлено 9 рятувальників для чергування на озерах.

Олександр Харчук також повідомив, що з початку року на водоймах області загинуло 11 осіб.

"Не обійшлось без прикрих випадків, пов’язаних із загибеллю людей на водних об’єктах і за останні дні. Так, 24 травня було зафіксовано загибель на воді 2 осіб. Характерними причинами загибелі стало купання в непристосованих для цього місцях та у нетверезому стані, а також нехтування правилами безпеки на воді, зокрема, купання у безлюдних місцях, що не дає можливості у разі небезпеки розраховувати на допомогу інших людей", –зазначив Олександр Харчук.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.