Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Фінанси

mylnaya-lavka.ru

Четвер, 26 липня 2012, 13:03

Податкова пропонує перевірити наявність податкових боргів у бізнес-партнера он-лайн

Відтепер про податковий борг свого бізнес-партнера можна дізнатись он-лайн на сайті податкової у рубриці «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера». Про це повідомляє прес-служба ДПС у Львівській області.

 

«Он-лайн сервіс «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера» дає можливість будь-якому відвідувачу (як то органам державної влади чи місцевого самоврядування, так і фізичним та юридичним особам) сайту ДПС України швидко перевірити статус перебування окремого платника податків на обліку в органі ДПС та дізнатися фактичний стан розрахунків такого платника із бюджетом», – зазначено у повідомленні.

Для цього потрібно зайти на головну сторінку сайту та у рубриці «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера» заповнити необхідні запитувані поля, які ідентифікують платника податків (код та назва). Результат пошуку надається миттєво.   

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.