Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

http://vgolos.com.ua

Четвер, 26 липня 2012, 13:19

Костюк подав на звільнення керівників у сфері екології Львівщини

Голова Львівської ОДА Михайло Костюк звернувся до Кабінету міністрів України з поданням про звільнення начальника управління охорони навколишнього природного середовища у Львівській області Мирослава Хом’яка та начальника Державної екологічної інспекції у Львівській області Дмитра Штикала. Про це губернатор Львівщини повідомив сьогодні, 26 липня, на позачерговому засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

На засіданні обговорювались питання смороду у Львові, в тому числі претензії до роботи ПрАТ “Компанія Ензим”.

«У зв’язку з масовими скаргами підприємців, фермерських господарств на роботу цих управлінь є подання про звільнення начальника екоінспекції та управління ОНПС. Нам контролюючі органи, які давлять бізнес, не потрібні», – пояснив голова Львівської ОДА.

На брифінгу, який проходив після засідання комісії, Костюк зауважив: «Маса скарг підприємців на неефективну роботу служб не сумісна з тенденціями, які на сьогодні є в державі, оскільки у нас вибудовується система лояльності до бізнесу».

Джерело - ZIK.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.