Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

нагородження СК "Енергія"

Середа, 1 червня 2016, 12:37

Львівську «Енергію» привітали з чемпіонством у футзалі

нагородження СК "Енергія"

У Львові урочисто привітали гравців СК «Енергія» з перемогою в чемпіонаті України з футзалу.

Про це повідомив кореспондент Варіантів.

Футболістів нагородили золотими медалями, дипломами й грамотами, а також привітали з 15-річчям клубу.

«Я знаю, як довго ви йшли до цієї перемоги. Знаю, як вона важко дається. Ви є лицем не тільки Львівщини, а й всієї країни. Тож я переконаний, що "Енергія" досягне вершин і на різноманітних європейських спортивних змаганнях», – розповів перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Ростислав Замлинський.

В свою чергу, президент СК «Енергія» Володимир Матвіїшин подякував спортсменам за результативну гру та за свято, яке вони завдяки перемозі влаштували у Львові.

«Команда проявила свій характер, свої морально-вольові якості. А це саме те, що я завжди хотів бачити у команді. Я пишаюся вами і дякую за те, що ви подарували таке свято Львову та всій області», – зазначив Володимир Матвіїшин.

Головний тренер енергетиків Максим Павленко зауважив, що до перемоги його команда йшла цілий рік. Тож тепер, аби втримати позиції, потрібно працювати вдвічі більше.

«Емоції від перемоги просто неможливо передати словами, їх неможливо забути. В команді були навіть такі часи, коли ми не розуміли один одного, але в якийсь момент кожен усвідомив, наскільки важливою для нас є ця перемога. Тож ми зібрались й почали працювати по максимуму. А тепер потрібно не лише зберігати завойовані позиції, а й демонструвати впевнену гру», – додав Максим Павленко.

Нагадаємо, 21 травня львівська «Енергія» здобула перемогу над харківським «Локомотивом» у фінальній серії плей-офф. Відтак енергетики стали чемпіонами України з футзалу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.