Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Освіта

http://www.volyn.com.ua

Четвер, 26 липня 2012, 17:27

На Львівщині облдержадміністрація закриє три школи

У Львівській області цього року закриють три школи – у Жидачівському, Буському і Кам’янка-Бузькому районах. Про це сьогодні, 26 липня, на Колегії Львівської ОДА повідомив начальник головного управління освіти Львівської ОДА Михайло Брегін.

Причина закриття навчальних закладів – відсутність учнів. Як розповів Брегін, у цих школах не було жодного школяра. Крім цього, дев’ятнадцять шкіл Львівщини реорганізують з вищого ступеня на нижчий, зокрема, 5 шкіл у Перемишлянському районі, по 4 у Сколівському та Старосамбірському, 3 у Жидачівському та по 1 у Миколаївському та Сокальському районах, а також у Дрогобичі.

Разом з тим Брегін відзвітував про покращення демографічої ситуації та збільшення чисельності учнів, зазначивши, що у школах 2012/2013 навчального року навчатиметься 257, 424 тис. учнів, що на 1079 більше порівняно з минулим навчальним роком. До перших класів шкіл цьогоріч будуть зараховані 25,644 дітей шестирічного віку, що на 846 більше від попереднього року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.