Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Середа, 1 червня 2016, 18:00

У Львові вимагають відставки Садового

Андрій Садовий

Сьогодні на сайті електронних петицій зареєстрували петицію з вимогою відставки Андрія Садового з посади міського голови Львова.  

Петиція опублікована на сайті єдиної системи електронних петицій.

У петиції вказано, що Андрій Садовий на посаді мера Львова, засвідчив свою неефективність і корумпованість: заборгував ЛАЗу 70 млн грн; лобіює власні бізнес-інтереси замість того, щоб дбати про благоустрій міста; вчиняє кадрові перестановки з ініціативи духовенства; уникає відповідальності за події, які кидають тінь на місто, тощо.

"Трагедія на Грибовицькому сміттєзвалищі, спричинена багаторічним ігноруванням екологічної проблеми, стала останньою краплею в цьому морі. Львівська мерія відмовила 43 фірмам із 14 країн світу, які пропонували збудувати для міста сміттєпереробний завод. Чи не тому, що це економічно невигідно місцевим "баронам", а платити "відкати" закордонні інвестори не бажають?", – йдеться у петиції.

Автором петиції є Андрій Горбунов, а збір підписів розпочався 1 червня. Наразі петицію підтримали двоє осіб.

Нагадаємо, вчора на позачерговій сесії депутати не проголосували за висловлення недовіри меру Львова Андрію Садовому. Це рішення підтримали лише 14 депутатів. Того ж дня громадські організації міста влаштували пікет під стінами Львівської міської ради щодо трагедії, яка трапилася вчора на Грибовицькому сміттєзвалищі, а також принесли у мерію смітники.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.