Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Верховна Рада

ua.korrespondent.net

Четвер, 2 червня 2016, 17:51

Нардепи прийняли закон Порошенка

Верховна Рада

Верховна Рада запроваджує інститут приватних виконавців.

Сьогодні Верховна Рада прийняла закон, ініціатором якого є Петро Порошенко, "Про органи та осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень і рішень інших органів".

Зокрема, закон визначає основи організації та діяльності з примусового виконання судових рішень і рішень інших органів державними виконавцями органів державної виконавчої служби та приватними виконавцями, їх завдань та правового статусу.

А також запроваджується інститут приватних виконавців, пропонується встановити новий порядок оскарження рішень, дій або бездіяльності виконавців.

"Рішення, дії чи бездіяльність державного виконавця та посадових осіб органів державної виконавчої служби, а також приватного виконавця щодо виконання судового рішення можуть бути оскаржені сторонами та іншими особами до суду, який видав виконавчий документ, в порядку, передбаченому законом", – йдеться у пояснювальній записці до законопроекту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.