Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ощадбанк

rbc.ua

П'ятниця, 3 червня 2016, 10:46

На Львівщині підірвали «Ощадбанк» та викрали гроші

ощадбанк

У селищі Славське на Львівщині підірвали місцеве відділення «Ощадбанку» та викрали гроші з банкомату.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Зокрема, сьогодні вночі біля відділення «Ощадбанку» у смт. Славське на вулиці Шептицьких пролунали два вибухи.

Як встановили правоохоронці, до вхідних дверей банку та банкомату, який знаходився у фасадній частині приміщення «Ощадбанку», було закріплено невідому речовину сіро-жовтого кольору, за даними експертів – вибухову речовину пластид, яка й спричинила вибухи.

У результаті було пошкоджено частину будівлі банку, двері та вікна, а також банкомат. Постраждалих немає, однак з банкомату викрали касету з грошима, сума яких наразі встановлюється.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.194 КК України (умисне знищення або пошкодження чужого майна, вчинене шляхом вибуху, що заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах, або спричинило загибель людей чи інші тяжкі наслідки, – карається позбавленням волі на строк від трьох до п'ятнадцяти років) та ч.4 ст.185 КК України (Крадіжка, вчинена у великих розмірах, – карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років).

Зараз біля банку працює слідчо-оперативна група та вибухотехніки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.