Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львіваатодор

П'ятниця, 3 червня 2016, 13:46

Львівавтодор отримав право на вулиці Львова

Львіваатодор

ЛКП «Львівавтодор» буде замовником реконструкції та будівництва вулиць і трамвайних ліній.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Виконавчий комітет Львівської міської ради сьогодні надав функції замовника ЛКП «Львівавтодор» на проектування, будівництво та реконструкцію доріг міста.

У міськраді заявляють, що це зроблено з метою будівництва та реконструкції об'єктів дорожнього господарства Львова.

Зокрема, йдеться про реконструкцію вул. Героїв УПА, будівництво вул. В. Вернадського (від просп. Червоної Калини до вул. Стрийської) з трамвайною лінією, будівництво трамвайної лінії від вул. Княгині Ольги до вул. Стрийської, будівництво шляхопроводу та транспортної розв'язки на перетині вулиць Наукової – Княгині Ольги, реконструкція пл. І. Франка та реконструкцію вул. Т. Шевченка (від вул. Хорватської до вул. Левандівської).

Наразі ЛКП «Львівавтодор» має отримати вихідні дані на проектування, розробити у ліцензованих проектних організаціях та затвердити проектно-кошторисну документацію та, відповідно, здійснити будівництво і реконструкцію цих доріг.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.