Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

учасники АТО

П'ятниця, 3 червня 2016, 15:50

Діти учасників АТО зі Львова отримають чотири тисячі на оздоровлення

учасники АТО

Сьогодні виконком міськради затвердив положення про надання одноразової матеріальної допомоги на оздоровлення дітей учасників АТО.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявила начальник управління соціального захисту Львівської міськради Наталія Демкович, виплата одноразової матеріальної допомоги на оздоровлення відбуватиметься для дітей віком до 18 років.

«Виплата здійснюватиметься в сумі 4 тис грн, дітям учасників АТО, котрі стали інвалідами війни – 3 тис грн, дітям мобілізованих у 2015-2016 роках, а також демобілізованих у 2016 році і кадрових військових та контрактників, котрі впродовж календарного 2015-2016 років перебували у зоні АТО не менше, ніж 90 днів, у розмірі 2 тис грн», – наголосила Наталія Демкович.

Зазначимо, для отримання допомоги один з батьків дитини повинен подати до Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій заяву, копію паспорта, копію ідентифікаційного номера, копію свідоцтва про народження дитини, довідку з місця проживання про склад сім'ї, копію свідоцтва про смерть загиблого учасника АТО, тощо.

Останнім днем подання заяви про надання одноразової матеріальної допомоги є 31 серпня 2016 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.