Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сміттєвіз

Прес-реліз,   Понеділок, 6 червня 2016, 17:43

Батьківщинівці Львівщини блокують вивіз сміття зі Львова

сміттєвіз

Партійці ВО «Батьківщина» Сокальського району разом з місцевими мешканцями в ніч на 6 червня зупинили і повернули на Львів чотири вщент переповнені сміттєвози.

Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина».

Станом на сьогодні Грибовицьке сміттєзвалище, що біля Львова, закрито через вимогу місцевих мешканців, а львівська влада розвозить сміття у різні райони області, що, на думку партійців, ніяк не вирішує проблему, а тільки загострює її.

«Проблема в комплексі не вирішиться, зараз просто Львів «ділиться своїм сміттям» з іншими районами. Потрібно негайно розробляти стратегію побудови сміттєпереробного заводу. В протилежному випадку Львівщина перетвориться на суцільний смітник», – наголосив голова Сокальської районної парторганізації ВО «Батьківщина» Олег Кожушко.

За ініціативи «батьківщинівців» району завтра, 7 червня, скликають позачергову сесію Сокальської міської ради, на якій обговорюватимуть питання несанкціонованого вивозу сміття в район зі Львова.

Нагадаємо, через трагедію на Грибовицькому сміттєзвалищі тепер відходи зі Львова вивозять на невеликі сміттєві полігони області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.