Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

Вівторок, 7 червня 2016, 16:10

На Львівщині заборонили проводити концерти виконавцям, які виступали у Росії

Львівська облрада

Львівські депутати заборонили проводити концерти у області артистам, які виступали у Росії та Криму.  

Про це повідомляє кореспондент Варіантів із сесії Львівської обласної ради.

Відтак, сьогодні на сесії Львівської обласної ради 58 депутатів підтримали заборону проведення у Львівські області концертно-розважальних заходів представниками українського й іноземного шоу-бізнесу, які брали участь у концертах, теле- і радіопередачах та інших розважальних заходах на території Росіх, в анексованому Криму й окупованих районах Донецької та Луганської областей під час фактичної російсько-української війни.

Зазначимо, також депутати вирішиили створити робочу групу, яка повинна визначити список артистів, які підпадають під цю заборону та яким заборонено виступати на Львівщині.

Нагадаємо, ще у квітні депутати Львівської міськради заборонили проведення концертів та інших розважальних заходів у місті українським та іноземним артистам, які підтримують сепаратистів та російську політику щодо України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.