Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Джамала

Вівторок, 7 червня 2016, 18:11

Джамала виступить на Alfa Jazz Fest

Джамала

Джамала стане одним з хедлайнерів міжнародного джазового фестивалю Alfa Jazz Fest у Львові.

Про це повідомили організатори фестивалю Alfa Jazz Fest.

Зокрема, виступ співачки відбудеться 28 червня на головній сцені імені Едді Рознера і буде приурочений до Дня Конституції України. Спеціально для фестивалю Джамала підготувала унікальну програму The Soul of Jamala.

Спочатку Джамала в супроводі джазового квартету виконає авторські композиції різних років, джазові стандарти та кримськотатарські народні пісні, опісля – пісні з нового альбому "Подих" (2015).

Програма The Soul Of Jamala буде виконана єдиний раз на Alfa Jazz Fest – 2016. Крім постійної групи, яка виступає зі співачкою, в концерті візьмуть участь такі джазові музиканти, як Юхим Чупахін (рояль), Денис Мороз (контрабас, губна гармоніка), Сергій Балалаєв (ударні), Дмитро Бондарєв (труба, флюгельгорн), Орхан Агабейлі (перкусія), Шевкет Зморка (акордеон), Руслан Болатов (рояль) і Армен Костандян (дудук).

Також цього року Джамала стане першою українською виконевицею в історії фестивалю, що виступатиме на сцені ім. Едді Рознера.

Зазначимо, попереднього разу Джамала виступала на цьому фестивалі в 2013 році у рамках гастрольного туру в підтримку альбому All Or Nothing.

Вартість квитків коливатиметься від 100 до 300 грн, а також відбудеться пряма ТБ-трансляція концерту Джамали на каналі М1 та на YouTube.

Нагадаємо, Alfa Jazz Fest – міжнародний джазовий фестиваль, який щорічно відбувається у Львові в червні. Перший фестиваль відбувся в 2011 році. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.