Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

gazeta.lviv.ua

П'ятниця, 27 липня 2012, 15:13

Луганські журналісти зняли на відео порожні намети у мовній фан-зоні Львова

Журналісти луганського телебачення цілий день знімали на відеокамери порожні намети у “Фан-зоні української мови”. Про це сьогодні, 27 липня, на круглому столі «Чи може бути народний депутат України без ідеології?» заявив відомий львівський тележурналіст Остап Дроздов.

“Вчора журналісти луганського телебачення попросили у львівського ТВ відеокамери. І знаєте, що вони зробили? Вони зняли протягом дня, погодинно, порожні намети у мовній фан-зоні”, - розповів Дроздов, додавши, що всі сили направить на те, щоб відео показали у Донецьку та Луганську.

“Я думаю, що це буде мій вклад в розвиток української держави, тому що перетворювати такі речі на якийсь фарс - це смішно", - наголосив журналіст.

Нагадаємо, після ухвалення Верховною Радою України законопроекту “Про засади державної мовної політики”, львівська опозиція наметами заблокувала вхід до Львівської ОДА. Пізніше наметове містечко було перенесено на головну площу міста - до пам’ятника Тарасові Шевченку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.