Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівські водойми

Понеділок, 13 червня 2016, 14:32

З початку червня у водоймах загинуло вже 35 українців

львівські водойми

Відтак у регіонах України, і на Львівщині зокрема, рятувальників та медиків навчають запобіганню загибелі, а також наданню першої меддопомоги потерпілим на воді.

Про це повідомила прес-служба ДСНС України. 

Від початку червня на водоймах загинуло вже 35 осіб, серед яких 4 дітей. А з початку року – 333 особи, серед них 34 дитини.

Тому Державна служба України з надзвичайних ситуацій закликає громадян під час відпочинку біля водойм дотримуватися елементарних правил безпеки, а також проводити профілактично-роз’яснювальну роботу зі своїми дітьми. 

Зокрема українців закликають купатися лише на спеціально обладнаних пляжах. Якщо такого поблизу немає – вибирайте безпечне для купання місце з поступовим схилом та твердим і чистим дном.

В жодному випадку не можна заходити у воду в стані алкогольного сп'яніння. А купання дітей повинно відбуватися виключно під наглядом дорослих, які добре вміють плавати.

Нагадаємо, лише наприкінці травня у водоймах Львівщини втопилось троє людей.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.