Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

смітники

Понеділок, 13 червня 2016, 15:50

Серед усіх районів Львова найгірше вивозять сміття зі Сихова

смітники

У Галицькому та Личаківському районах Львова проблем із вивозом сміття сьогодні немає.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Станом на сьогоднішній ранок у Сихівському, Франківському, Залізничному та Шевченківському районах Львова комунальники не справляються із вивозом відходів.

За інформацією районних адміністрацій, всі проблемні майданчики обслуговує перевізник "Аве-Львів". Втім у компаніїї пообіцяли, що до кінця дня сміття неодмінно вивезуть. 

Зокрема, станом на 10:00 год. у Сихівському районі не вивезли сміття із майже 60 контейнерних майданчиків. Йдеться про вулиці Героїв Крут, Тернопільську, Скорини, Демнянську, Стрийську, Морозну, Кавалерідзе та інші.

Як зазначила керівниця Сихівської райадміністрації Ірина Маруняк, сьогодні вона мала розмову з директором компанії-перевізника, який пообіцяв почати вирішувати проблему вже після обіду.

У Шевченківському районі також є поодинокі випадки невивезення сміття, які стосуються майданчиків тієї ж "Аве-Львів". Зокрема, це вул. Масарика, 2 і 3, вул. Сосюри, 46 та вул. Мазепи, 7.

А у Залізничному районі проблеми існують на вулицях Стороженка, Вернигори, Князя Святослава, Малицької, Дозвільній, Патона. Тут переповненими є близько 15-18 контейнерних майданчиків.

Як відзначила керівниця Залізничної райадміністрації Надія Банах, наразі розпочали вивозити сміття з майданчиків на території ЛКП «Граніт», після обіду приступлять до території ЛКП «Сигнівка».

На території Франківського району поки не вивезли сміття лише з території, що обмежена вулицями Володимира Великого – Наукова. Однак до кінця дня тут також обіцяють вирішити проблему.

За інформацією голів Галицької та Личаківської райадміністрацій, проблем із вивезенням сміття на території цих районів немає.

Зазначимо, у Львові функціонує 881 контейнерний майданчик, які обслуговують всі 5 компаній: «Аве Львів», «Спецкомунтранс», «Спецавтотранс», «Санком Львів» та «ДВ Екосвіт».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.