Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вирубка лісу

Середа, 15 червня 2016, 17:17

На Сколівщині триває незаконна вирубка лісу

вирубка лісу

Посадовці Сколівського лісгоспу, незважаючи на штрафи, й надалі продовжують незаконно вирубувати ліс у Карпатах.

Про це повідомив сьогодні на сесії Верховної Ради депутат від Опозиційного блоку Ігор Шурма.

За його словами, посадовці "Сколівського лісового господарства" Івано-Франківського лісопереробного комплексу здійснюють незаконні вирубки лісу.

"Сколівський військовий лісгосп, незважаючи на штрафи, попередження та постанови про призупинення лісозаготівлі, продовжує трелювати зрізані стовбури прямо по струмкам річки Бутівля, нищиться риба", – заявив Ігор Шурма.

Він додав, що сьогодні іде масове винищення природних ресурсів.

"По річці Західний Буг проходить кордон України. Відсутність робіт привело до того, що ми вже втратили 10 гектарів землі, а за підсумками Рахункової палати ми втратимо ще 5 тисяч гектарів, це є кордон з Польщею", – наголосив Ігор Шурма.

Зазначимо, через забрудненість та зсув берегів Західного Бугу Україна за 15 років втратила 100 га землі, 1 процес триває.

Нагадаємо, нещодавно народні депутати розробили законопроект про запровадження мораторію на вирубку лісів через варварське знищення лісів у Сколівському районі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.