Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

гуманітарна допомога

Четвер, 16 червня 2016, 14:38

Митники Шегині допомогли переправити бус із гуманітарною допомогою

гуманітарна допомога

Незважаючи на великі черги через страйк польських митників, працівники Шегині допомогли волонтерам швидко перправити бус з медикаментами для бійців АТО.

Про це повіантам повідомив працівник товариства "Зелений хрест" Олександр Волошинський.

"Ми привезли гуманітарну допомогу: цілий бус перев'язочних матеріалів, які підуть бійцям АТО на передову. Спочатку у нас виникли труднощі на кордоні, однак ГО "Народна Самооборона Львівщини" та митники посту "Шегині" допомогли нам швидко оформити товари, відтак митні процедури тривали щвидко, не більше години", – наголосив Олександр Волошинський.

За його словами, зібрати усі необхідні медикаменти допомогли волоентери із Німеччини та Польщі, адже у зоні АТО зараз найбільше бракує саме медичних матеріалів для госпіталів.

"Дуже хочу подякувати ГО "Народна Самооборона Львівщини" та нашим митникам за коректну та оперативну роботу", – додав Волошинський.

Нагадаємо, зараз на українсько-польському кордоні біля пунктів пропуску утворилися великі черги авто через страйк польських митників.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.