Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Гніздичів

gnizdichiv.at.ua

П'ятниця, 17 червня 2016, 12:55

Гніздичівська громада шукає інвесторів

Гніздичів

Гніздичівська об’єднана громада першою серед громад Львівщини розробила інвестиційний паспорт.

Про це повідомляє Офіс реформ Львівщина на своїй сторінці у Фейсбуці.

Як наголошує голова Гніздичівської об'єднаної громади Іван Оліяр, інвестори знайдуть на території громади надійних партнерів, вигідні пропозиції, а також підтримку влади у реалізації інвестиційних проектів.

"Ми націлені на ефективний розвиток всіх напрямків бізнесу та соціальної сфери, аби забезпечити належне соціально-економічне та культурне зростання", – заявив Іван Оліяр.

Інвестиційний паспорт складається з п’яти розділів. У першому містяться дані про населення на села, відстань до обласного центру та кордону, економіко-географічне розташування громади, а також концепція її розвитку.

Другий розділ розповідає про підприємства, які працюють на території Гніздичівської громади, ресурси.

У третьому розділі можна знайти інформацію про освітні, культурні та медичні заклади на території об'єднаної громади, а також постійні культурні заходи.

Інвестиційна привабливість Львова та Жидачівського району розкрита у четвертому розділі, а п’ятий розділ присвячений інвестиційним пропозиціям.

Зазначимо, на Львівщині уже створено 16 об’єднаних територіальних громад. 15 із них уже мають прямі бюджетні відносини з Києвом.

Також цього року з державного бюджету об'єднаним громадам на розвиток інфраструктури передбачено субвенцію у розмірі 1 млрд. грн.

Нагадаємо, мешканці навколишніх сіл Жидачівського району об'єдналися у Гніздичівську територіальну громаду ще у серпні 2015 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.