Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

нагородження платників податків

sppu.org.ua

Прес-реліз,   Вівторок, 21 червня 2016, 14:40

У Львові нагороджуватимуть найсумлінніших платників податків

нагородження платників податків

У Львові нагороджуватимуть переможців Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків України» в категоріях малі, середні та великі підприємства.

Щорічний Всеукраїнський рейтинг «Сумлінні платники податків» започаткувала Всеукраїнська громадська організація «Асоціація платників податків України».

Головною ціллю цього знакового суспільно-економічного проекту є поширення інформації про його учасників і переможців, а також популяризація основних принципів чесного ведення бізнесу.

Роль підприємців у розвитку успішної держави важко переоцінити. Адже сумлінні платники податків власною роботою демонструють, що лише прозоре ведення бізнесу та належне виконання своїх податкових зобов’язань допоможе подолати економічну кризу.

До того ж, вчасну сплату податків на сьогодні можна вважати виявом патріотизму та безпосередньою участю кожного українця в розбудові сильної правової України.

Щороку переможців рейтингу вітають українські високопосадовці, політики, видатні діячі культури та мистецтв, науки та спорту, відомі представники мас-медіа.

Цього року Асоціація платників податків України проводить V Всеукраїнський рейтинг «Сумлінні платники податків України» за результатами діяльності підприємств у 2015 році в категоріях малі, середні та великі підприємства.

Прийом заявок на участь у Всеукраїнському рейтингу «Сумлінні платники податків – 2015» відкрито з 10 травня до 30 червня 2016 року.

Участь у конкурсі є безкоштовною, для цього необхідно подати такі документи: заявку; коротку довідку про досягнення та поточний стан справ на підприємстві.

Рейтинг проводиться у два конкурсні тури, на обласному та всеукраїнському рівні:

10 травня 2016 року – початок І-го туру Рейтингу, прийом заявок

30 червня 2016 року – завершення прийому заявок на участь у Рейтингу

До 1 жовтня 2016 року – нагородження переможців І-го туру ВР СПП-2015 у м. Львові

До 1 грудня 2016 року – нагородження переможців ІІ-го туру у м. Києві.

З більш детальною інформацією про рейтинг, його номінаціями та категоріями, а також критеріями оцінювання переможців можна ознайомитися тут.

Запитання можна надіслати на електронну адресу lvivappu@ukr.net або поставити їх за тел.(032) 225-63-44; 098-05-76-455.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.