Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

літній майданчик

Вівторок, 21 червня 2016, 16:40

У Львові демонтували шість літніх майданчиків

літній майданчик

З початком літнього сезону КП «Адміністративно-технічне управління» у місті демонтувало шість літніх майданчиків, які працювали без дозволів.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, були демонтовані відкриті літні майданчики на вул. Братів Рогатинців, буд 43/12; пл. Двірцева, 1; вул. Суботівська, 10а; вул. Одеська, 1; вул. Дорошенка, 7.

«В результаті виявлення самовільно встановленого літнього майданчика, його власнику скеровується вимога узаконити розміщення майданчика або термін дії паспорта на його розміщення, або ж добровільно його демонтувати. Якщо підприємець не здійснює ніяких кроків щодо узаконення чи демонтажу своєї конструкції, то її демонтують примусово. Видатки на демонтаж, перевезення, розвантаження та зберігання відкритих літніх майданчиків відшкодовують їх власники», – наголосив директор КП «Адміністративно-технічне управління» Тарас Вітик.

Зазначимо, демонтажу підлягають:

- самовільно встановлені відкриті літні майданчики;

– відкриті літні майданчики, термін дії паспортів на розміщення або термін дії договорів на оренду конструктивних елементів благоустрою яких закінчився;

– відкриті літні майданчики, паспорт на встановлення яких скасовано.

Нагадаємо, як поінформували в управлінні архітектури міськради, цьогоріч дозволи на літні майданчики мають 343 заклади ресторанного господарства.

Також 22 квітня депутати Львівської міськради внесли зміни до ухвали «Про затвердження порядку отримання дозволів на встановлення відкритих літніх майданчиків», згідно з якою незаконні майданчики демонтуватимуть без рішення суду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.