Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ремонт вулиць

Четвер, 23 червня 2016, 14:34

У липні у Львові закриють для проїзду ще декілька вулиць

ремонт вулиць

У липні на ремонт планують закрити вулиці Садову, Київську, Котляревського, Богданівську.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив міський голова Львова Андрій Садовий, до 12 липня для проїзду мають відкрити вулиці Стрийську і Франка, а у липні стартують роботи ще на чотирьох вулицях міста.

"До кінця червня ми повинні завершити ремонт перехрестя Стрийська – Франка. Натомість в липні розпочнуться нові роботи. Зокрема, закриваємо для ремонту вулиці Садову, Київську, Котляревського, Богданівську", – зазначив Андрій Садовий.

Ремонти вплинуть частково на трафік в місті, адже вулиці перекриватимуть. Більшість робіт планують закінчити до кінця літа.

Нагадаємо, 13 червня, у зв’язку з проведенням ремонтних робіт, для поїзду до 12 липня цього року закрили перехрестя вулиць Стрийська – І.Франка. Усі роботи фінансуються з міського бюджету. У березні представили проект реконструкції вулиці Садової: створять 87 місць на паркування та велодоріжки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.