Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Укрзалізниця

vestnik.in.ua

Четвер, 23 червня 2016, 17:11

Укрзалізницю не приватизують

Укрзалізниця

Петро Порошенко підписав закон про перелік об'єктів державної власності, що не підлягають приватизації, куди входить Укрзалізниця.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Відтак, закон "Про внесення зміни до закону України "Про перелік об'єктів права державної власності, що не підлягають приватизації", забороняє приватизацію ПАТ "Укрзалізниця".

Зазначимо, за цей закон 2 червня 2016 року проголосували 250 народних депутатів.

Як йдеться у пояснювальній записці до законопроекту, закону розроблено з метою збереження у державній власності акцій публічного акціонерного товариства "Українська залізниця" та спрямований на забезпечення економічної безпеки і захисту інтересів держави.

Нагадаємо, ПАТ "Укрзалізниця" створено на базі Державної адміністрації залізничного транспорту "Укрзалізниця" та залізнично-транспортних компаній. у грудні 2015 року. До переліку підприємств, на базі яких утворилося ПАТ, входять шість залізниць, вагоноремонтні заводи, залізничні держпідприємства, проектно-дослідницькі інститути залізничного транспорту, низка проектно-конструкторсько-технологічних бюро.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.