Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

salon.com

Понеділок, 30 липня 2012, 15:07

Найбільш "грошовиті" кандидати на Львівщині - у в.о. №125 (Старосамбір) - Дащаківська

Найбільше грошових вливань серед виборчих округів на Львівщині слід очікувати у в.о. №125 (Старосамбір), адже там висуватимуться найбагатші кандидати у народні депутати. Так вважає голова ЛОГО “Комітет виборців України” Оксана Дащаківська, про що вона заявила сьогодні, 30 липня, на брифінгу.

“На сьогоднішній день ми маємо десь більш гострі округи, а десь менш, де не буде така гостра боротьба. В цьому плані, на мою думку, найбільш пощастило виборчому округу №125, куди входять Турківський, Сколівський, Самбірський райони, тому що там найбільш амбітні і грошовиті кандидати. Відповідно, для цього округу зараз найкращий момент отримати бажані дороги, які не можна забезпечити з районних бюджетів”, – розповіла Дащаківська, зазначивши саме цей округ завдяки такому підбору кандидатів має найбільші шанси для розвитку інфраструктури.

Окрім цього гостра боротьба, за словами голови ЛОГО “Комітет виборців України” буде в.о. №121 (центр - м. Дрогобич), де багато кандидатів заявляють про свою готовність брати участь у виборах, однак вони менш грошовиті ніж їхні колеги у в.о. №125, тому мешканцям округу з розвитком району “пощастить” менше.

У львівських округах, як зазначила Дащаківська, боротьба не буде такою гострою. Зокрема у в.о. №117, де заявлений як представник від УДАРу, так і представник від Об’єднаної опозиції (Тарас Стецьків), а останній не збирається здавати свої позиції.

“Гострою очевидно буде боротьба у в.о. №118 (Личаківський район м.Львова - “Варіанти”), адже там залишається інтрига, чи буде там висуватися Юрій Михальчишин. Якщо він там висунеться, то дуже гостро стоїть питання хто ж переможе – Богдан Дубневич чи Юрій Михальчишин. Але це питання, яке не розкриває “Свобода”, допоки не відбудеться з’їзд і не оприлюдняться результати”, – розповіла Дащаківська.

Дещо “спокійнішими”, за словами Дащаківської, виглядають в.о. №119 (центр – м.Броди) та в.о.№122 (центр – Яворів)(очевидним фаворитом є Тарас Козак). У в.о.№126 (центр – м.Стрий), як зазначила Дащаківська, боротьба, швидше за все, розгортатиметься між двома сильними кандидатами Олегом Канівцем (Об’єднана опозиція) та Андрієм Котом (УДАР).

Нагадаємо, сьогодні, 30 липня в Україні офіційно стартувала виборча кампанія до Верховної Ради. Від сьогодні починається висунення кандидатів за партійними списками і в одномандатних округах, яке триватиме до 9 серпня.










Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.