Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

маршрутки

П'ятниця, 24 червня 2016, 16:52

До Форуму Львів тимчасово запустять додаткову маршрутку

маршрутки

Ці два експериментальні автобусні маршрути до вул. Під Дубом працюватимуть місяць.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Згідно з рішенням постійної комісії інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики у Львові з 1 липня і впродовж місяця працюватимуть два експериментальні автобусні маршрути.

Зокрема, автобуси курсуватимуть: вул. Під Дубом – пр. В.Чорновола – вул. Підвальна – вул. Лисенка – вул. Гуцульська – (зворотному напрямкупл.Різні) – вул. Кривоноса – перехрестя вул.Високий Замок – вул. Опришківська та вул. Єрошенка – вул. Золота (у зворотному напрямку вул. Турянського) – вул. Шевченка – вул. Городоцька – пр. В.Чорновола – під Дубом (вул. Єрошенка).

Маршрути, на яких курсуватиме по 2 автобуси класу «Богдан», «Еталон», обслуговуватиме Львівське комунальне автотранспортне підприємство АТП №1.

Після місяця роботи, матеріали вивчення пасажиропотоків та економічної складової маршрутів будуть вивчені управлінням транспорту та зв’язку міськради.

Нагадаємо, на початку червня на комісії інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики Львівської міської ради було вирішено організувати додаткові маршрути по вул.Кривоноса – Охмадит та вул. Клепарівська – вул. Золота.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.