Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул. Кривоноса

wikimapia.org

Середа, 29 червня 2016, 16:33

На вулиці Кривоноса у Львові облаштують громадський простір

вул. Кривоноса

У місті обиратимуть найкращий проект громадського простору на вул. М. Кривоноса

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як наголосив сьогодні головний архітектор міста Юліан Чаплінський, наразі завершили збір проектів на конкурс із облаштування громадського простору пам’яті Героїв Майдану. Є 7 робіт, які наступного місяця представлять на огляд громадськості.

Зазначимо, минулого року у місті вже проводили конкурс щодо вшанування загиблих на Майдані, одна йшлося лише про пошук ідеї. Тоді ж лідером стала ідея сестри Надії Савченко Віри, яка запропонувала облаштувати громадський простір на вул. Кривоноса із будівництвом моста як символу єднання українців.

Однак зараз конкурс на найкращий проект стосувався не моста, акомплексного громадського простору, одним із елементів якого буде міст. 

Серед отриманих пропозицій – і нові пішохідні маршрути, зокрема – для осіб з обмеженими можливостями, і фунікулер на Високий замок, і авангардні скульптури, і велодоріжки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.