Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

гроші

voxukraine.org

Четвер, 30 червня 2016, 12:41

Сім'ям загиблих учасників АТО зі Львівщини виплатили по 100 тисяч

гроші

26 родин загиблих військовослужбовців у зоні АТО та Героїв Небесної Сотні отримали по 100 тисяч гривень матеріальної допомоги.

Про це повідомила прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Грошову допомогу сім'ї отримали в межах Комплексної програми соціальної підтримки у Львівській області учасників АТО та їхніх родин, а також родин Героїв Небесної Сотні на 2016-2019 роки.

"Також демобілізовані воїни, які повернулися з АТО, отримують одноразову матеріальну допомогу в розмірі 3000 гривень. Цьогоріч допомогу отримали вже понад 3400 учасників АТО на суму понад 10 мільйонів гривень. А загалом, враховуючи минулий рік, таку допомогу отримали 7430 демобілізованих”, –зазначив директор департаменту соціального захисту Львівської облдержадміністрації Василь Мартиняк.

За його словами, щомісячно також отримують виплати по 2500 гривень й діти військовослужбовців та добровольців, які загинули під час участі в антитерористичній операції або померли внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, отриманих у зоні АТО, та Героїв Небесної Сотні.

Кошти виплачують дітям віком до 18 років, а у випадку навчання на денній формі у загальноосвітніх, професійно-технічних та вищих навчальних закладах І-ІV рівня акредитації, допомогу продовжать до закінчення цими дітьми навчальних закладів. Втім лише до досягнення ними 23 років.

Станом на сьогодні такі виплати на Львівщині отримує 171 дитина.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.