Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

polradio.pl

Понеділок, 30 липня 2012, 17:48

Користувач фейсбуку поскаржився на незадовільну роботу польського консульства

Користувач фейсбуку поскаржився на незадовільну роботу польського консульства в Україні. У своєму блозі на Facebook сьогодні, 30 липня, Микола Шпаковський зазначив, що на сайті польських консульств взагалі неможливо зареєструватись.

У пості на Facebook користувач звертається до кожного консула Республіки Польща в Україні, зазначаючи, що звичайний українець, приходячи до консульства, має велику емоційну проблему через певний дисонанс між тим, що декларується, та реальністю.

“На сайті консульства взагалі неможливо зареєструватиись! До прикладу, у львівському консульстві термін реєстрації закритий до 16 жовтня 2012 року, але, на щастя, у візовому центрі можна зареєструватись трошки раніше і очевидно за оплату, яка становить якихось 20 євро. Нічого не буває задарма, все відбувається чесно, і кожен з цього приводу щасливий”, – іронізує у своєму блозі Микола Шпаковський.

Тим часом, під час Євро-2012 реєстрація на сайті проходила без проблем, зазначає користувач. Він додає, що після певних заяв на радіо чи телебаченні черги завжди посуваются швидше.

“Коли сьогодні один з віце-консулів був дуже здивований, що я не можу зареєструвати в черзі свою групу української молоді, він подав мені на листочку e-mail-адресу і сказав до мене “напиши лист з проханням про реєстрацію і одноразовий доступ до неї, це все, чим я можу допомогти” – я у захваті від прозорої роботи польського консульства. Я з третього світу і пишаюся цим – я не можу вимагати неможливого!”, – пише Шпаковський.

При цьому чоловік зауважує, що, за іронією долі, сам працює над проектами Міністерства освіти і Міністерства закордонних справ Республіки Польща, які полягають в польсько-українській інтеграції, ламанні стереотипів та вихованні майбутніх журналістів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.