Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Грибовицьке сміттєзвалище

Четвер, 30 червня 2016, 18:27

Діти загиблих рятувальників у Грибовичах отримуватимуть чотири тисячі в місяць

Грибовицьке сміттєзвалище

Львівські депутати погодили виділення щомісячної стипендії з міського бюджету для дітей рятувальників, які загинули під час ліквідації пожежі на Грибовицькому сміттєзвалищі.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні на сесії Львівської міськради це рішення підтримав 41 депутат.

Відтак, для забезпечення соцзахисту та надання фінансової підтримки сім’ям, зокрема дітям, батьки яких загинули під час ліквідації пожежі на сміттєзвалищі, передбачено виплату щомісячної адресної соціальної виплати у розмірі 4 000 грн на кожну дитину загиблого до досягнення повноліття або, у разі продовження навчання, до 23 років.

Для отримання соціальної виплати законний представник дітей повинен подати до управління соцзахисту заяву, копію паспорта та ідентифікаційного номера, номер рахунку у банку, копію свідоцтва про смерть загиблого тощо.

Виплата стипендії здійснюватиметься у безготівковій формі щомісяця через перерахування коштів на особові рахунки, а фінансуватиметься за рахунок міського бюджету.

Зазначимо, це рішення ще 2 червня прийняли на виконкомі Львівської міськради.

Нагадаємо, 30 травня під час гасіння пожежі на Грибовицькому сміттєзвалищі загинули троє надзвичайників Львівського гарнізону, а також еконог, працівник ЛКП "Збиранка".

Внаслідок обвалу трагічно загинули 32-річний Андрій Вненкевич, 28-річний Юрій Рудий та 27-річний Богдан Юнко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.