Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Грибовицьке сміттєзвалище

Вівторок, 5 липня 2016, 15:03

Коломия передумала приймати помиї зі Львова

Грибовицьке сміттєзвалище

Під тиском місцевих мешканців виконком Коломийської міськради скасував рішення про завезення та утилізацію сміття зі Львова.

Про це повідомив голова Коломийської міської ради Івано-Франківської області Ігор Слюзар на своїй сторінці у Фейсбуці.

"На вимогу мешканців району прийнято рішення. Починаємо з нульового варіанту – з обговорення", – заявив Ігор Слюзар.

Зазначимо, сьогодні мешканці, які живуть поблизу сміттєзвалища у Коломиї, виступили проти завезення сюди 2 тис тонн львівського сміття, відтак виконком міськради відмінити попередні домовленості та провести громадські слухання.

Нагадаємо, 2 липня міський голова Львова Андрій Садовий надіслав звернення до Ігоря Слюзара з проханням допомогти із вивезенням сміття зі Львова.

Тоді ж члени виконкому Коломийської міськради на екстреному засіданні вирішили прийняли сміття зі Львова та захоронювати його на коломийському полігоні, яке обслуговує КП "Полігон екологія".

Зазначимо, станом на 8 червня сміття зі Львова приймали три міста. Одне з них – Жидачів, де 14 червня загорілося місцеве сміттєзвалище, причиною пожежі вважають ввезення сміття зі Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.