Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

площа біля цирку

city-adm.lviv.ua

Вівторок, 5 липня 2016, 16:11

Біля Львівського цирку облаштують паркінг на 49 місць

площа біля цирку

У місті облаштовують громадський простір біля Львівського цирку: облаштують паркінг, насадять дерева, а в центрі скверу встановлять пам’ятник Богдану-Ігорю Антоничу.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Загалом проект щодо реконструкції простору поблизу цирку охоплює 3 складові: площу, передану місту цирком для реалізації проекту, сквер та власне пам’ятник.

На благоустрій площі в міському бюджеті передбачено 1,45 млн грн, на сквер – 1,46 млн грн, та на будівництво пам’ятника – 2,178 млн грн.

"Проект пам’ятника вже має 3 роки. Його цьогоріч доопрацьовували. Вже проведено тендер, визначений виконавець, і є надія, що цей проект реалізують до початку жовтня, тому що там роботи трошки складні. Окрім того, згідно з проектом оновлення скверу, на площу звідти перемістять скульптуру з клоунами – це було побажання керівництва цирку", – заявила голова Галицької РА Ірина Іванчина.

Як зазначила керівник міського управління урбаністики Олександра Сладкова, важливим елементом реконструкції площі є розмежування простору для паркування та простору для відпочинку.

Відтак, поблизу цирку передбачене облаштування паркінгу на 49 місць. Окрім того тут планують висадити 11 дерев різного розміру та 22 кущі.

Завершити облаштування простору планують до жовтня, а востаннє цю площу ремонтували ще в 1970-х роках.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.