Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

П'ятниця, 8 липня 2016, 12:38

Львів опинився на 17 місці за рівнем боротьби із корупцією

Львів

Майже половина львівян вважають, що Львівська мерія не бореться з корупцією, відтак Львів опинився на 17 сходинці серед інших міст України.  

Про це свідчать результати Всеукраїнського муніципального опитування, проведеного соціологічною компанією "Рейтинг" за підтримки уряду Канади та американського Міжнародного республіканського інституту.

Згідно з результатами соцопитування, на запитання "Як ви думаєте, ваша міська влада докладає зусиль, щоб покласти край корупції на рівні муніципальної влади?" 23% львів'ян відповіли схвально, натомість 44% мешканців наголошують на бездіяльної міськради. Ще 33% містян не змогли відповісти на це питання.

Відтак, Львів опинився на 17 місці серед усіх міст, що брали участь в опитуванні.

Першу сходинку зайняв Харків: тут 44% мешканців задоволені боротьбою влади міста з корупцією. Далі зі значним відривом йдуть Одеса (37%), Чернівці (37%), Івано-Франківськ (33%), Дніпропетровськ (33%).

Зазначимо, опитування проводилося у 24 містах України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.