Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Прес-реліз,   П'ятниця, 8 липня 2016, 16:08

Батьківщина повинна очолити комісію щодо вивчення законності встановлення тарифів, – Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

Михайло Цимбалюк зауважує, що досвід створення у Верховній раді України робочих груп щодо необґрунтованості тарифів не вселяє жодного оптимізму.

Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина».

За словами керівника Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина», адже попередня група не прийняла жодного дієвого рішення і, врешті, члени цієї комісії не побачили очевидного порушення закону і вперто відмовилися вбачати корупційну складову у діях влади.

«Ми усі навчені гірким досвідом попередніх років, коли зі зростанням тарифів дорожчає все – продукти, послуги і навіть те, що немає, на перший погляд, жодного стосунку до тарифів як таких. А програє від цього перш за все держава, адже тут все просто: немає платоспроможності – не розвивається економіка, не розвивається економіка – занепадає держава в цілому», –наголосив Михайло Цимбалюк.

Очільник «Батьківщини» Львівщини зауважує, що тисячі людей, які прийшли цього тижня до стін парламенту з вимогою скасувати рішення про підвищення тарифів, так і були не почуті владою.

«Тому я переконаний, що коли влада не бажає слухати людей і шукати вирішення назрілих проблем, то цю роль мусить виконувати опозиція. Тому зараз «Батьківщина» мусить очолити комісію щодо вивчення законності встановлення тарифів і довести до логічного завершення боротьбу з тарифним свавіллям», – підсумував Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.